Jouw ervaring en expertise toepassen om enthousiaste studenten op te leiden

Bijdragen aan de inzetbaarheid van toekomstige instructeurs

Werken in een hecht team met oud collega's

Wanneer mogelijk doorgroeien binnen TGA


Vacatures Docent PSI opleiding

Politieacademie Leusden

 

Over TGA

De missie van Triangular Group Academy (TGA) is om talent uit het veiligheidsdomein - na hun carrière bij de Nederlandse overheid - een bijdrage te laten blijven leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen doormiddel van advies, ondersteuning en kennisdeling. 

TGA levert instructiecapaciteit aan onder andere de Nederlandse krijgsmacht, brandweereenheden, de private sector, justitie en politie. In dit kader verzorgt TGA vanaf augustus 2020 ook de instructiecapaciteit voor de PSI (Politie Specifieke Inzet) opleiding op de Politieacademie in Leusden. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste en capabele docenten. 


De opleiding

De afgelopen jaren is bij de Politie behoefte ontstaan aan executieve politieambtenaren met een specifieke expertise op verschillende terreinen, o.a. inlichtingen, digitale waarheidsvinding, financieel-economisch of forensisch sporenonderzoek. De Politie trekt medewerkers die beschikken over deze expertise sinds kort van buiten de politieorganisatie aan en zet hun specifieke kennis in binnen die vakgebieden. Hierbij wordt nieuwe kennis ingezet bij de uitvoering van de politietaak. Verder wordt hiermee ook een kwantitatieve bijdrage geleverd aan het opvangen van de toekomstige uitstroom vanwege de pensionering van politiemensen.  

De opleiding PSI is een relatief nieuwe opleiding en is bedoeld om deze zij-instromers (mbo/hbo/wo geschoold) voor te bereiden op een specifieke inzet binnen verschillende onderdelen van de Politie. Uiteindelijk worden zij na de opleiding als beëdigd opsporingsambtenaar binnen hun specifieke vakgebied aangesteld.  
 
De opleiding PSI duurt 12 opeenvolgende weken en bestaat uit 4 onderwijsblokken. In elk blok werkt de student aan de ontwikkeling van competenties die worden verlangd van een dergelijke opsporingsambtenaar. 

Openstaande vacatures

Binnen de opleidingen van TGA kun je impact maken! Alle docenten en instructeurs hebben de ruimte om hun unieke specialistische kennis toe te passen op zowel inhoudelijk als didactisch gebied. Iedereen heeft ervaring in uiteenlopende operationele omstandigheden, we vullen elkaar aan.

Sven de Vries

Docent AMV Opleiding

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

''Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!