Kennis en ervaring verworven binnen Defensie

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Kennis van de cultuur en processen binnen de overheid

TGA levert zowel instructiecapaciteit (insourcing) als complete externe opleidingen

INSTRUCTIECAPACITEIT VOOR DEFENSIE


Triangular Group Academy (TGA) is gespecialiseerd in programma's voor capaciteitsopbouw met de inzet van specialisten die oorspronkelijk afkomstig zijn van het ministerie van Defensie. TGA heeft momenteel een breed klantportfolio, waaronder het Defensie Gezondheidszorg Training en Opleiding Centrum (DGOTC), het Ministerie van Financiën, de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en de haven van Rotterdam. Daarnaast is TGA ook actief in een aantal internationale programma's.

In het kader van de gewenste ondersteuning van Defensie-trainingen werken we alleen met voormalige militairen/instructeurs die:

  • Aansluiten bij de (militaire) cultuur van het Koninklijk Nederlands Leger (CLAS);
  • Zijn bekwaam in didactiek (EIB, AIB, ECOD, etc.);
  • Voldoen ruim aan de vereiste criteria.
  • Onze voorkeurswerkwijze, ook wel insourcing genoemd, stelt personeel in staat om binnen de militaire trainingsstructuur van de betreffende eenheid te functioneren en deze zoveel mogelijk te integreren. Het doel is dat onze medewerkers de instructiecapaciteit van de betreffende eenheid vergroten en volledig voldoen aan de bestaande kaders, trainingsinstructies, LSP's en syllabi. We streven naar een duurzame samenwerking waarbij de verworven kennis en vaardigheden van voormalige defensiemedewerkers worden gegarandeerd.
DV__2080.jpg
dgotc_1_(2).jpg
DV__1954.jpg

Ons aanbod

Naast training in het medische domein en vuurwapen / sniperinstructie, biedt Triangular Group ook instructiecapaciteit voor de training van bijvoorbeeld (plaatsvervangend) groepscommandanten op de KMS en instructeurs in verschillende disciplines binnen het domein van de Genie. Dit omvat de specifieke vakgebieden ET, IT, BK en daarnaast SEARCH, Ammunition Awareness en verschillende explosieve trainingscursussen.

DE MOGELIJKHEDEN

Triangular Group Academy heeft een uitgebreid netwerk en voldoende wervingscapaciteit. Bovendien biedt TGA gevarieerd en uitdagend werk in zowel de publieke als de private sector. Dit maakt TGA een aantrekkelijke werkgever voor voormalige militairen*. We kunnen daarom snel capaciteit leveren voor een breed scala aan domeinen binnen de Nederlandse strijdkrachten.

* TGA werft geen personeel van het ministerie van Defensie.

Ons aanbod

  • Tactisch-medische instructiecapaciteit
  • Vuurwapeninstructie
  • Sniperinstructeurs
  • Instructiecapaciteit OPG op de KMS
  • Instructiecapacitiet voor de Genie

Capaciteitstekorten in een ander domein? Wij denken graag mee!

Download ons opiniestuk

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Onze klanten vertellen

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

''Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!