Instructeurs met een indrukwekkende achtergrond binnen Defensie, bijvoorbeeld als Commando Speciale Operaties

Een boost in capaciteit én kwaliteit die het verschil maakt tijdens een veldweek of een les elementaire militaire vaardigheden

Instructeurs met passie voor het militaire vak

Een ervaring die VeVa studenten daadwerkelijk inspireert en motiveert om een carrière als militair na te streven

VEVA SUPPORT

Instructiecapaciteit ten behoeve van VeVa opleidingen 

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van veiligheid en weerbaarheid. Al onze instructeurs hebben een achtergrond, en ruime ervaring, binnen de Nederlandse Special Forces, inlichtingendiensten of speciale Politie eenheden. Deze kennis en expertise zetten wij om in opleidingsproducten en instructiecapaciteit voor overheidsinstanties zoals Defensie, Politie en Justitie én private ondernemingen.

Tevens verzorgen wij instructiecapaciteit voor verschillende onderwijsinstellingen (o.a. in Middelburg en Roermond) ten behoeve van de VeVa opleiding. Hiervoor zetten wij enthousiaste en ervaren oud commando’s in die studenten écht weten te inspireren en motiveren voor een carrière binnen Defensie.
Het Korps Commandotroepen (KCT) is de speciale eenheid van de Koninklijke Landmacht en Commando’s voeren in kleine teams speciale operaties uit in vijandelijk gebied. Door deze specifieke achtergrond zijn onze instructeurs als geen ander in staat om VeVa studenten te laten inzien hoe mooi een carrière binnen Defensie kan zijn. Onze instructeurs zijn gepassioneerd over het militaire vak en delen hun unieke ervaringen graag met de studenten.
 

Kamp van Koningsbrugge

Daarnaast hebben een aantal van onze (VeVa) instructeurs een belangrijke rol gespeeld in het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge waarin 15 burgers in een loodzwaar traject erachter komen of ze geschikt zijn voor de Commando opleiding. Wij merken dat deze bekendheid VeVa studenten enorm enthousiasmeert. Onze instructeurs delen persoonlijke verhalen, geven tips en advies over de mogelijkheden die Defensie biedt en wat dit betekent voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer gewenst kan TGA naast het vaste team VeVa instructeurs met een achtegrond binnen het KCT ook profielen leveren met een andere achtergrond binnen Defensie. Voor lessen ZHKH kunnen bijvoorbeeld AMV'rs worden ingezet.

TGA borgt de kwaliteit en continuïteit van de instructeurs en docenten. Wanneer een instructeur onverhoopt uitvalt zorgen wij dus direct voor adequate vervanging uit onze instructiepool. TGA is een erkend opleidingsinstituut en is daarom vrijgesteld van BTW (CRKBO regeling).

veva_7.jpg
veva_5.jpg
PHOTO-2020-12-17-15-06-18.jpg
PHOTO-2020-12-17-15-06-181.jpg
PHOTO-2020-12-17-15-06-182.jpg
PHOTO-2020-12-17-15-06-185.jpg
WhatsApp_Image_2021-03-17_at_20.39.29_(2).jpeg
WhatsApp_Image_2021-03-16_at_14.27.27.jpeg

Interesse?

Wij gaan heel graag het gesprek met u aan om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op!

Instructiecapaciteit VeVa Opleidingen

TGA verzorgt instructiecapaciteit voor o.a.

  • Veldweken
  • Instructie ZHKH
  • Instructie CBRN
  • Instructie Person Search
  • Etc.
Neem contact op!

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Instructeur TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Instructeur

Onze klanten vertellen

"Tof en leerzaam om te leren van oud-commando's!"

Student VEVA Opleiding, Veldweek Vlasakkers Amersfoort

"De operationele context die werd geboden was van grote toegevoegde waarde!"

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, KCT

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"Het beviel erg goed dat de instructeurs zelf veel ervaring hebben. Dit verhoogt de waarde van de verstrekte informatie!"

 

 

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, Schaarsbergen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op!