Professionals met ervaring als leider binnen de Special Forces

Leadership Development

Team Development

Personal development

Leiderschapstraining en teamontwikkeling 

Aangeboden door professionals met ervaring als leider binnen de Special Forces
 

Triangular Group Academy wil haar opdrachtgevers helpen om haar leiders geloofwaardig sterker te maken. Leiderschap gaat over authenticiteit, richting, energie, inspiratie, communicatie, integriteit, besluitvaardigheid, durf en verantwoordelijkheid. Allemaal sterk beladen woorden als het eraan ontbreekt en toch ligt dit altijd op de loer. Hoe zorg je ervoor dat je inziet dat alleen jij degene bent die ervoor kan waken dat je in die valkuil stapt? Het gaat om bewustwording en doorvoelen wat die verantwoordelijkheid inhoudt, het gaat namelijk om wat jij doet! Wij faciliteren deze confronterende verkenningstocht:

 • We laten voelen wat het verschil is tussen het managen van processen en het leiden van mensen; hard op de zaak, zacht op de man/vrouw
 • We willen het besef brengen dat loyaliteit twee kanten kent; wederkerigheid
 • We willen laten voelen dat ‘goed voor je mensen zorgen’ iets heel anders is dan de arbeidsvoorwaarden verbeteren
 • We laten ervaren dat na gezonde pijn altijd gezonde groei volgt
 • We laten je inzien dat je niet bent wat je zegt, denkt of bedoelt maar dat je alleen bent wat je doet

Waarom Triangular Group Academy?

“Onze achtergrond spreekt boekdelen. Leiders binnen de Nederlandse Special Forces. We hebben leidinggegeven in de meest extreme omstandigheden. Het ging over leven of dood, met alleen elkaar, alleen het team, en met een missie uit te voeren, een doel te halen. De kracht van het team was de mens, het enkele individu, die mannen naast ons. Onze enige weg naar succes was met hen, we waren zelf ondergeschikt. Ondergeschikt aan hen en aan de missie. “The Men, the Mission and Me..”

Met de programma’s van Triangular Group Academy verbinden we onze ervaringen en inzichten van leiderschap binnen de Special Forces met de uitdagingen van de zakelijke markt. Door de componenten van het leiderschap uit te vergroten en bespreekbaar te maken, ontstaan waardevolle inzichten voor het leven. Praktische lessen die je als leider kan toepassen zodat je team blijft groeien en daarmee ook de resultaten. Ongeacht de omstandigheden.

Onze zorgvuldig geselecteerde teams van professionals bieden klanten de mogelijkheid om in een veilige omgeving te sparren, te experimenteren en vooruitgang te boeken. In onze operationele tijd hadden we andere doelen, nu is jouw persoonlijke groei ons doelwit. Het beoogde resultaat van jouw team is onze missie.

Op dynamische wijze trakteren wij onze opdrachtgevers op onze persoonlijkheid waarbij je de mogelijkheid krijgt om te groeien als mens, als leider en als professional.

Ons aanbod

 • Keynote speaker 30-45 minuten
 • Workshop / inspirerende lezing 2-2,5 uur
 • Leiderschapstraining / teamontwikkeling
  • 1 dag
  • 2 dagen
  • Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Elk product dat we aanbieden wordt voorafgegaan door een persoonlijke intake door één van onze professionals naar keuze.

Neem contact op!

 

Sierd Nutma

Sierd Nutma is Leader van het Leadership Centre en daarnaast spreker, trainer en auteur op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en mentale veerkracht. Als ex-commando, ondernemer van extreme expedities en trainer van high performance teams weet hij wat het betekent om succes te creëren in extreme omstandigheden. Hij wordt gezien als expert op het gebied van mentale veerkracht en helpt teams en leiders om optimaal te presteren onder druk. Hij publiceerde boeken zoals "PEP je Team", "Werkdruk bestaat niet" en "Mentale Veerkracht voor Professionals".

Contact
 

Dai Carter

Dai Carter diende 13 jaar bij Defensie. Eerst bij de Luchtmobiele Brigade en de laatste 10 jaar bij het Korps Commando Troepen, de Special Forces van de Landmacht. Hij volbracht meerdere complexe en risicovolle missies met een hoog politiek afbreukrisico. Dai heeft een diepe interesse in de psychologie en menselijk presteren. Hij gebruikt zijn ervaringen bij de Special Forces en combineert deze met zijn kennis over psychologie en mentale kracht om mensen en teams beter te leren presteren. Hij richt zich vooral op persoonlijk leiderschap en hoe elk individu invulling geeft aan zijn eigen leiderschapsstijl.

Contact
 

Ray Klaassens

Ray Klaassens heeft 22 jaar voor de Nederlandse overheid gewerkt, waarvan 8 jaar voor het Korps Commando Troepen (KCT) en 6 jaar voor de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Ray heeft deelgenomen aan acht internationale missies en operaties, waaronder IFOR, ISAF, Operation Enduring Freedom en een Non Combattant Evacuation Operation in Ivoorkust. In 2014 heeft Ray de onderneming Triangular Group mede-opgericht. Triangular Group Academy (TGA) is hier een onderdeel van. In het bekende TV-programma heeft Ray een typische stijl van feedback, coaching en ‘spiegelen’ kunnen laten zien die door velen als inspirerend werd ervaren.

Contact
 

WhatsApp_Image_2022-02-25_at_11.52.05_AM.jpeg
AirBrush_20220225122602.jpg
WhatsApp_Image_2022-02-25_at_11.53.00_AM.jpeg
AirBrush_20220225122811.jpg
AirBrush_20220225123041.jpg

Uw doel, onze missie

 • Persoonlijke groei
 • Krachtige leiders
 • Sterke teams
Neem contact op!

Onze programma's gaan over jouw vermogen om van een 8 een 10 te maken. Het gaat over beter worden. Sterker

Onze klanten vertellen

Ik word zelden met mezelf geconfronteerd. Tijdens deze fantastische training ben ik écht geconfronteerd met mijn zwaktes (en krachten) en heb ik een betere versie van mezelf ontwikkeld. 

Deelnemer, driedaagse leiderschapstraining

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!