Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse inlichtingendiensten

De opleiding wordt afgestemd op de beroepscontext, het niveau en de behoefte van de cursist

Docenten met operationele ervaring

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Observatie Training

Triangular Group Academy (TGA) biedt een professionele observatie cursus aan - die naast de benodigde theorie en een aantal mooie praktijkoefeningen - een zeer uitdagende eindscenario op het programma heeft staan.
Naast een aantal uitgangspunten die essentieel zijn voor efficiënt en over het algemeen heimelijk observeren, zoals passende besluitvorming, voorbereiding, het gebruik van alibi’s en covers en non-politioneel gedrag, komen de aspecten verkenningen, (contra-) surveillance versus (contra-) observatie en techniek uitgebreid aan bod. Gedurende de real-life praktijkoefeningen en eindscenario’s worden alle aangeleerde kennis en vaardigheden getoetst in de praktijk en doorlopend geëvalueerd door ervaren, door de wol geverfde instructeurs die hun sporen hebben verdiend bij de Nederlandse inlichtingendiensten.

De cursus kent zowel een binnen- als een zeer aansprekende buitenland module in bijvoorbeeld Estland.

​DE INSTRUCTEURS

De instructeurs van TGA hebben operationele ervaring bij Nederlandse inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden. Tijdens de opleiding worden ervaringen uit de praktijk gedeeld met de cursisten. De instructeurs stemmen de opleiding af op de beroepscontext van de cursisten. 

DE OPLEIDING

De observatie training van TGA kan, afhankelijk van het budget en de behoefte van de cursist of de organisatie, op maat worden samen gesteld. Bij interesse kunt u contact met op ons opnemen en lichten wij graag de mogelijkheden toe of stellen wij een offerte op. In deze opleiding komen onder andere de volgende aspecten aan bod:

 • Heimelijk observeren
 • Voorbereiding
 • Alibi’s en covers
 • Non-politioneel gedrag
 • Verkenningen
 • (Contra-) Surveillance
 • (Contra-) Observatie
 • Techniek
 • Praktijkoefeningen
 • Eindscenario’s 

In de observatie opleiding worden tactieken en technieken aangeleerd waarvan de toepassing mogelijk gevoeligheden kent. TGA zal de kennis uitsluitend overdragen aan personen en bedrijven die vooraf door TGA gescreend zijn. Eenieder die deel wil nemen aan de opleiding moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en werkt verder mee aan een telefonisch screeningsgesprek en een achtergrondonderzoek. Bij een positief resultaat kunt u worden ingeschreven voor de desbetreffende opleiding.

Schrijf je in! Neem contact op! 

Observatie opleiding

 • 5-daagse opleiding
 • Incl. luxe lunch, drankjes en snacks

Wanneer
9, 10, 11, 12 & 13 augustus 2021
16, 17, 18, 19 & 20 augustus 2021

Tijd
09:00 - 16:30

Waar
Heerle (NB)

Kosten
2090,- 

Instructeur
Achtergrond in Special Forces en Nederlandse Inlichtingendiensten

Schrijf je direct in!

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Opleidingsmanager TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

Ik heb nog nooit zo'n leuke opleiding gevolgd! Afwisseling was mooi, maar vooral de omgeving, de opleiders en het overige personeel was super. Ook erg leuk dat zowel Ray als Onno langskwamen en ook oprecht geïnteresseerd waren in ons. We waren geen nummertje. Voor mij heeft deze week me echt super veel gegeven. Ik ben gegroeid qua kennis, maar ook persoonlijk heeft deze opleiding mij veel gebracht.

Cursist, Observatie opleiding

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"Ik heb diverse opleidingen gevolgd, niet op dit gebied, maar ik was erg onder de indruk van de opleiding. Super veel geleerd, bedankt!"

Cursist, Observatie opleiding

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!