Onze docenten en instructeurs bieden unieke expertise door hun achtergrond binnen:

Nederlandse Special Forces

Speciale Politie eenheden

Nederlandse Inlichtingdiensten

Open inschrijvingen voor particulieren

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van veiligheid en weerbaarheid. Onze ruime ervaring binnen de Nederlandse Special Forces, inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden zetten wij om in mooie, praktijkgerichte, opleidingen en trainingen. 

Het doel van TGA is talent uit het veiligheidsdomein te helpen om een bijdrage te leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen. Dit doen wij doormiddel van training, opleiding, advies en ondersteuning. 24/7 en wereldwijd.

Schrijf je in voor een van onze trainingen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Instructeur TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Instructeur

Onze klanten vertellen

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op!