Onze docenten en instructeurs bieden unieke expertise door hun achtergrond binnen:

Nederlandse Special Forces

Speciale Politie eenheden

Nederlandse Inlichtingdiensten

Open inschrijvingen voor particulieren

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van veiligheid en weerbaarheid. Onze ruime ervaring binnen de Nederlandse Special Forces, inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden zetten wij om in mooie, praktijkgerichte, opleidingen en trainingen. 

Het doel van TGA is talent uit het veiligheidsdomein te helpen om een bijdrage te leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen. Dit doen wij doormiddel van training, opleiding, advies en ondersteuning. 24/7 en wereldwijd.

Schrijf je in voor een van onze trainingen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Opleidingsmanager TacMed

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

"Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!