Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden

Docenten met operationele ervaring

De opleiding wordt afgestemd op de beroepscontext, het niveau en de behoefte van de cursist

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Training Non-Politioneel Gedrag (NPG)/Non-Pol

 

Tijdens het werken in publieke ruimtes kan het voor een security professional en/of ambtenaar in functie die in burgerkleding werkt van groot belang zijn dat hij/zij niet als dusdanig herkend wordt.

Door het aanpassen van onder andere gedrag, houding en uiterlijk is het mogelijk om niet op te vallen en toch adequaat je werk te doen. Tijdens onze opleiding non-politioneel gedrag (non-pol/npg) wordt onder andere stilgestaan bij onopvallend observeren en het maken van video/audio opnames. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het juiste uiterlijk, houding, gedrag en een passend alibi (cover) van de cursist in publieke ruimtes.

Voor wie

De Non-Pol opleiding van TGA is bij uitstek geschikt voor professionals in het veiligheids- en weerbaarheidsdomein die zich verder willen ontwikkelen binnen hun huidige functie of zich willen voorbereiden op een volgende stap in hun carrière.

De docenten

De docenten hebben operationele ervaring bij Nederlandse inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden. De opleiding wordt op maat samengesteld afhankelijk van het budget of de behoefte van de cursist(en) of de organisatite en wordt tevens afgestemd op de beroepscontext.

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit onderstaande modules:

 • Basis NPG
 • Self-reflection & mirroring
 • Alias/cover
 • Gesprekstechnieken
 • Onopvallend gedrag in verschillende contexten
 • Beïnvloedingsstrategieën
 • Creative integration
 • Confrontatie
 • Ondersteuning van technische middelen

Bij interesse kunt u contact met op ons opnemen en lichten wij graag de mogelijkheden toe of stellen wij een offerte op.

DV__1888.jpg
DV__1981._ZONDER_TATTOOjpg.jpg
DV__2080.jpg
CuCo_2007_053.jpg

In de opleiding Non-Politioneel Gedrag worden tactieken en technieken aangeleerd waarvan de toepassing mogelijk gevoeligheden kent. TGA zal de kennis uitsluitend overdragen aan personen en bedrijven die vooraf door TGA gescreend zijn. Eenieder die deel wil nemen aan de opleiding moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en werkt verder mee aan een telefonisch screeningsgesprek en een achtergrondonderzoek. Bij een positief resultaat kunt u worden ingeschreven voor de desbetreffende opleiding.

Alleen overheidspersoneel van de Nederlandse overheid kan deelnemen aan deze opleiding. 

Training Non-Pol

Inhoud Non-Politioneel Gedrag Opleiding:

 • Basis NPG
 • Self-reflection & mirroring
 • Alias/cover
 • Gesprekstechnieken
 • Onopvallend gedrag in verschillende contexten
 • Beïnvloedingsstrategieën
 • Creative integration
 • Confrontatie
 • Ondersteuning van technische middelen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

''Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!