Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse Special Forces

TGA levert zowel instructiecapaciteit (insourcing) als complete externe opleidingen

De invulling van de opleiding wordt afgestemd op het werkdomein van cursisten

Kennis van de cultuur en processen binnen Defensie


Wat betekenen wij voor Defensie?


Triangular Group Academy verzorgt trainingen en opleidingen voor de Nederlandse krijgsmacht. De instructeurs van TGA zijn als militair (SOF), Politie (DKDB, AT, DSI, OT) of marechaussee (BSB) opgeleid om hun specialisme uit te oefenen onder de meest uitdagende omstandigheden. Onze instructeurs hebben ruime operationele ervaring in binnen- en buitenland. Hierdoor beschikken ze over een realistische opleidingsmentaliteit waarbij de instructeurs een breed begrip hebben van de beroepscontext van de cursisten. Naast opleidingen biedt TGA ook begeleiding en advies gericht op security en veiligheid.

Onze werkwijze
TGA kan instructeurs leveren die capaciteitstekorten in bestaande structuren en opleidingen opvullen (incompany/insourcing). Daarnaast beschikt TGA over de capaciteit om volledige opleidingen te verzorgen op locatie of in missiegebied (outsourcing). Onze opleidingsmethodiek bestaat uit de onderstaande fases:
Opleiden | Toetsen | Trainen | Oefenen
Uiteraard kan TGA ook de afzonderlijke fases in deze ritmiek aanbieden ter aanvulling van een bestaande structuur.

Onze opleidingen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige.

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!