Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse inlichtingendiensten

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Flexibel en betrouwbaar

Docenten met ruime operationele én didactische ervaring


Over ons

Triangular Group vindt haar oorsprong in het domein inlichtingen, de founders zijn voormalig inlichtingenofficieren en het zusterbedrijf van TGA, Triangular Group Intelligence (TGINT), is sinds 2014 actief in het opbouwen en verbeteren van inlichtingenposities in uitdagende landen ten faveure van haar cliënten. Het is daarom een logisch gevolg dat Triangular Group Academy deze specialistische kennis aanbiedt in de vorm van verschillende opleidingen en trainingen.

Triangular’s teamleden en voormalig inlichtingenofficieren Onno, Hiske en Kalile hebben onlangs hun unieke achtergrond en expertise ingezet bij het AVROTROS programma 'I SPY'. Hun doel was om veertien onbekende Nederlanders in een relatief korte tijd op te leiden tot ‘spion’. Achterliggende gedachte is om het Nederlandse publiek een kijkje te gunnen in een wereld waarin elke minuut van de dag mensen zich inzetten voor onze veiligheid.

 

Onze opleidingen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!