Unieke expertise door achtergrond binnen Special Forces, inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden

Flexibel en betrouwbaar

Integrale en intelligente oplossingen

Ongeƫvenaarde snelheid van handelen

Over ons

Triangular Group werd 5 jaar geleden opgericht door twee voormalig officieren van de Nederlandse Special Forces en Inlichtingendienst. Hun doel is talent uit het veiligheidsdomein - na hun carrière bij de Nederlandse overheid - een bijdrage te laten blijven leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen doormiddel van advies, ondersteuning en kennisdeling. 24/7 en wereldwijd.

Ray Klaassens is Managing Partner en medeoprichter van Triangular Group. Tot 2014 was Ray meer dan twintig jaar actief in verschillende operationele overheidsfuncties. In deze periode leidde hij teams tot 80 personen en stuurde hij complexe projecten aan in uitdagende gebieden. 

Onno van Boven is de andere Managing partner en medeoprichter van Triangular Group. Tot de oprichting in maart 2014 diende Onno bijna twee decennia binnen de Nederlandse Special Forces en inlichtingendiensten van de Nederlandse overheid. Onno heeft een zeer brede ervaring met het optreden in conflictgebieden en het opleiden van specialisten.

Ray en Onno hebben naast Triangular Group de stichting Commando & Family Support opgericht. Commando & Family Support (CFS) zet zich in voor (voormalig) collega’s uit het spectrum van Nederlandse Special Operations, wiens persoonlijke situatie ondersteuning nodig heeft.

Onze klanten vertellen

In verband met een bedreiging heb ik contact opgenomen met TGA. Ze zagen direct de ernst van de situatie in en binnen enkele uren had ik een afspraak en is er direct actie ondernomen. TGA werkt met zeer profesionele mensen. Ik ben uitermate tevreden met hun diensten. 

Y. (Investeerder)

Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige.

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!