Unieke expertise door achtergrond binnen Special Forces en speciale Politie eenheden

TGA levert zowel instructiecapaciteit (insourcing) als complete externe opleidingen

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Opleidingen worden afgestemd op de beroepscontext van de cursisten


Wat betekenen wij voor de overheid?
 

TGA verzorgt verschillende opleidingen op het gebied van veiligheid en weerbaarheid voor Defensie, rechtshandhaving en hulpdiensten.

De instructeurs van TGA zijn als militair (SOF), Politie (DKDB, AT, DSI, OT) of marechaussee (BSB) opgeleid om hun specialisme (zoals bijvoorbeeld SF medic of AMV) uit te oefenen onder de meest uitdagende omstandigheden. Onze instructeurs hebben ruime operationele ervaring in binnen- en buitenland. Hierdoor beschikken ze over een realistische opleidingsmentaliteit waarbij de instructeurs een breed begrip hebben van de beroepscontext van de cursisten. Naast opleidingen biedt TGA ook begeleiding en advies gericht op security en veiligheid.

Onze werkwijze
TGA kan instructeurs leveren die capaciteitstekorten in bestaande structuren en opleidingen opvullen (incompany/insourcing). Daarnaast beschikt TGA over de capaciteit om volledige opleidingen te verzorgen op locatie of in missiegebied (outsourcing). Onze opleidingsmethodiek bestaat uit de onderstaande fases:
Opleiden | Toetsen | Trainen | Oefenen
Uiteraard kan TGA ook de afzonderlijke fases in deze ritmiek aanbieden ter aanvulling van een bestaande structuur.

PRODUCTEN EN DIENSTEN

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Instructeur TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Instructeur

Onze klanten vertellen

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op!