Ervaren cyber experts met een achtergrond binnen Nederlandse Inlichtingendiensten

Ervaren human source (HUMINT) experts met een achtergrond binnen Nederlandse Inlichtingendiensten

Creatieve benadering van complexe vraagstukken

Integer en discreet


Prolonged RED Teaming

Voor bedrijven en overheidsinstanties waar veiligheid van vitaal belang is biedt Triangular Group Academy in samenwerking met EYE Cyber Security een unieke en ultieme veiligheidscheck aan. Oud medewerkers van Inlichtingendiensten en Special Forces voeren de ultieme test uit op de veiligheid van uw organisatie.

Het doel is om te testen of we bij uw kroonjuwelen kunnen komen. Zowel het fysieke domein als het digitale domein worden verkend en zwakheden benut.

Onze multi diciplinair team bestaat uit specialisten op het gebied van offensieve technologie, social engineers, observatie exerts en penetratie specialisten. Zoals uw eigenlijke tegenstander nemen we de tijd om stap voor stap uw organisatie te testen en kansen te benutten. U krijgt inzicht in mogelijke kwetsbaarheden binnen uw organisatie en in de onderdelen van uw organisatie en (cyber)security die juist prima in orde zijn. Want dat is het verschil met de werkelijkheid, wij betrekken u stap voor stap. 

Wij bieden de ultieme test. Durft u het aan?
 

Onze aanpak

Er zijn veel partijen die Red Teaming aanbieden, veelal met dezelfde componenten en aanpak. Wij maken het verschil door onze achtergrond bij Nederlandse inlichtingendiensten en het niveau waarop onze specialisten acteerden tijdens hun carriere in het inlichtingendomein. Daarnaast is de combinatie van HUMINT/OSINT experts én Cyber Security experts zeer krachtig.

Vaak hebben klanten de neiging om hun cyber-kwetsbaarheid mono-disciplinair te beoordelen. Bijvoorbeeld: Er is een risico voor ransom-software, hoe kan ik mijn systemen softwarematig beveiligen zodat het gedetecteerd en geïsoleerd wordt. Bij een multi-disciplinaire benadering worden ook factoren als gedrag, protocollen, training, organisatie meegenomen. Precies in die laatste domeinen komt onze dienstverlening goed tot zijn recht.

Triangular Group Intelligence verstaat het vak van het ongezien observeren (offline en online) om daarmee de zwakten van een systeem te identificeren. Als we eenmaal een aantal zwakten in beeld hebben en de importantie van die zwakte hebben beoordeeld, stellen we een plan op om de menselijke factor te beïnvloeden, zodat we een gerichte cyber-aanvalsstrategie kunnen inzetten: de penetratie.

Het doel van deze penetratie is om conclusies en bevindingen onderbouwd met concrete voorbeelden aan de klant te kunnen presenteren. Vervolgens kunnen we met advies en aanpassingen deze hiaten wegnemen. Dit doen we op een aantal gebieden, zodat de weerbaarheid van het integrale systeem verbeterd wordt. 

 

Prolonged Red Teaming

 1. Klantgesprek:
  1. Afstemmen doel, behoefte, termijn/budget
  2. Afstemmen spelregels ‘Red Team/ White Team/ Blue Team’
 2. Oriëntatie en Inventarisatie:
  1. Aanleveren van informatie door klant
  2. Omgevingsonderzoek: online – offline
 3. Integraal ontwikkelen van aanvalsplannen:
  1. Cyber inventarisatie
  2. Humint inventsarisatie
  3. Testen Courses of Action 
  4. Toetsing
 4. Uitvoeren van aanvalsplannen
  1. Social Engineering
  2. Inbrengen van insiders
  3. Penetratie van workfore, supply, second tier contacts, etc
  4. Lanceren/openen van deuren voor Cyber penetratie.
 5. Uitvoeren van Damage Assessment en Rapportage
  1. Impact evaluatie
  2. Access evaluatie
 6. Evaluatie en advisering 

 


 

Binnen de opleidingen van TGA kun je impact maken! Alle docenten en instructeurs hebben de ruimte om hun unieke specialistische kennis toe te passen op zowel inhoudelijk als didactisch gebied. Iedereen heeft ervaring in uiteenlopende operationele omstandigheden, we vullen elkaar aan.

Sven de Vries

Docent AMV Opleiding

Good intelligence is the key to decision making

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk. In één woord geweldig!

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding Gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren"

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!