Unieke expertise door achtergrond binnen Special Forces, speciale Politie eenheden en inlichtingendiensten

Flexibel en betrouwbaar

Integrale en intelligente oplossingen

Ongeëvenaarde snelheid van handelen

Risico- en Security management

Wij adviseren en begeleiden onze klanten bij het oplossen van complexe veiligheids- en weerbaarheidsvraagstukken en bieden pragmatische en effectieve oplossingen. TGA biedt onder andere advies op het gebied van business continuity, risk management en cyber security (TGA levert cyber security i.s.m. EYE security). 

Onze diensten

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk. In één woord geweldig!

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding Gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!