Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse Special Forces

Ervaring binnen speciale Politie eenheden

Kennis verworven binnen Nederlandse inlichtingendiensten

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Scenario Training

Triangular Group Academy ontwerpt, organiseert en/of ondersteunt originele en complexe scenario’s binnen het veiligheids- en inlichtingendomein. De scenario’s zijn gebaseerd op actuele en realistische gebeurtenissen en sluiten naadloos aan op de betreffende beroepscontext. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (multidisciplinair) optreden tijdens een brand, terroristische aanslag, ontruiming, cyberaanval, pandemie of een wilde staking. Alle gewenste vaardigheden zoals eigen procedures, leiding geven onder verzwaarde omstandigheden, medisch handelen, multidisciplinair samenwerken, etc. kunnen enkelvoudig of tegelijk aan bod komen.

De scenario trainingen van TGA bevatten realistische en op maat gemaakte scenario’s. De complexiteit en duur van de scenario’s kan naar behoefte worden ingevuld en de scenario's kunnen op 26 verschillende locaties worden verzorgd (inclusief locaties in het buitenland). Na afloop van de scenariotrainigen volgt een gezamenlijke evaluatie, waarna de leerpunten worden verwerkt in een protocol. 

 

DV__2182.jpg
DV__2405.jpg
DV__2284.jpg

Scenario Training

  • Realistische op maat gemaakte scenario’s
  • Complexiteit en duur van de scenario’s in overleg
  • 26 verschillende locaties mogelijk (ook internationaal)
  • Gezamenlijke evaluatie
  • Leerpunten worden verwerkt in protocol

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!