Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse Special Forces

Ervaring binnen speciale Politie eenheden

Kennis verworven binnen Nederlandse inlichtingendiensten

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Scenario Training

Triangular Group Academy ontwerpt, organiseert en/of ondersteunt originele en complexe scenario’s binnen het veiligheids- en inlichtingendomein. De scenario’s zijn gebaseerd op actuele en realistische gebeurtenissen en sluiten naadloos aan op de betreffende beroepscontext. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (multidisciplinair) optreden tijdens een brand, terroristische aanslag, ontruiming, cyberaanval, pandemie of een wilde staking. Alle gewenste vaardigheden zoals eigen procedures, leiding geven onder verzwaarde omstandigheden, medisch handelen, multidisciplinair samenwerken, etc. kunnen enkelvoudig of tegelijk aan bod komen.

De scenario trainingen van TGA bevatten realistische en op maat gemaakte scenario’s. De complexiteit en duur van de scenario’s kan naar behoefte worden ingevuld en de scenario's kunnen op 26 verschillende locaties worden verzorgd (inclusief locaties in het buitenland). Na afloop van de scenariotrainigen volgt een gezamenlijke evaluatie, waarna de leerpunten worden verwerkt in een protocol. 

 

DV__2182.jpg
DV__2405.jpg
DV__2284.jpg

Scenario Training

  • Realistische op maat gemaakte scenario’s
  • Complexiteit en duur van de scenario’s in overleg
  • 26 verschillende locaties mogelijk (ook internationaal)
  • Gezamenlijke evaluatie
  • Leerpunten worden verwerkt in protocol

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Opleidingsmanager TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!