Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse Special Forces

TGA levert instructiecapaciteit (insourcing) in bestaande opleidingen en structuren

Kennis van de cultuur en processen van Defensie

TCCC-protocol

Medic opleiding


Onze docenten 

Een medic is binnen zijn of haar eigen eenheid verantwoordelijk voor geneeskundige ondersteuning. In de opleiding tot medic worden militairen opgeleid tot specialist in het behandelen van trauma slachtoffers in een operationele setting. In de Medic opleiding komen uiteenlopende specialistische handelingen aan bod om (zwaar)gewonde collega’s te stabiliseren voor vervoer. TGA heeft ervaren Algemeen Militair Verpleegkundigen (AMV’rs) en Special Forces (SF) Medics in dienst met operationele ervaring die deze opleiding kunnen faciliteren. De docenten van TGA kunnen binnen bestaande opleidingsstructuren bijdragen aan de medic opleiding (insourcing) en zijn in het bezit van de benodigde ervaring én certificeringen (incl. BIG registratie).

Praktijkervaring

De medische instructeurs van TGA hebben operationele praktijkervaring. De instructeurs hebben als medisch specialist zorg verleend in situaties met een hoog dreigingsniveau en hebben ervaring met het maken van keuzes onder stressvolle omstandigheden. Deze kennis en ervaring stelt de instructeurs in staat om cursisten daadwerkelijk voor te bereiden op uiteenlopende scenario’s in het tactisch/medisch domein. 

DV__2817_-_kopie.jpg
DV__2549.jpg
DV__2607.jpg
dgotc_1_(2).jpg
DGOTC_2.jpg
DV__2680.jpg
DV__1954.jpg
DV__2836.jpg

Onze expertise

  • Care Under Fire
  • Triage
  • Tactisch/medisch handelen
  • Behandelen van slachtoffers in traumasetting
  • Langdurig stabiliseren van gewonden
  • Slachtoffers afvoer gereed maken 
  • Uitvoeren van een medische overdracht

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze klanten vertellen

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!