Ervaring binnen Nederlandse Special Forces en speciale Politie eenheden

Ervaring verworven binnen inlichtingendiensten

CRKBO geregistreerd

De opleidingen worden afgestemd op de beroepscontext van de cursisten

Specialistische security opleidingen 

Triangular Group Academy biedt verschillende aanvullende trainingen aan voor beveiligers die zich verder willen ontwikkelen of specialiseren. Wanneer beveiligers onder extreme omstandigheden of hoge druk moeten opereren zijn specifieke vaardigheden essentieel. Triangular Group Academy heeft daarom specialistische trainingsmodules ontwikkeld speciaal voor (high risk) beveiligers. De instructeurs hebben te allen tijde brede praktijkervaring bij bijvoorbeeld Nederlandse Special Forces, inlichtingendiensten of speciale Politie eenheden. De trainingen zijn praktijkgericht en bevatten realistische scenario’s binnen de beroepscontext.  

Onze opleidingen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Instructeur TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Instructeur

Onze klanten vertellen

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op!