Ervaring binnen Nederlandse Special Forces en speciale Politie eenheden

Ervaring verworven binnen inlichtingendiensten

CRKBO geregistreerd

De opleidingen worden afgestemd op de beroepscontext van de cursisten

Specialistische security opleidingen 

Triangular Group Academy biedt verschillende aanvullende trainingen aan voor beveiligers die zich verder willen ontwikkelen of specialiseren. Wanneer beveiligers onder extreme omstandigheden of hoge druk moeten opereren zijn specifieke vaardigheden essentieel. Triangular Group Academy heeft daarom specialistische trainingsmodules ontwikkeld speciaal voor (high risk) beveiligers. De instructeurs hebben te allen tijde brede praktijkervaring bij bijvoorbeeld Nederlandse Special Forces, inlichtingendiensten of speciale Politie eenheden. De trainingen zijn praktijkgericht en bevatten realistische scenario’s binnen de beroepscontext.  

Onze opleidingen

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten ├ęcht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige.

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

In verband met een bedreiging heb ik contact opgenomen met TGA. Ze zagen direct de ernst van de situatie in en binnen enkele uren had ik een afspraak en is er direct actie ondernomen. TGA werkt met zeer profesionele mensen. Ik ben uitermate tevreden met hun diensten. 

Y. (Investeerder)

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!