Ervaring binnen Nederlandse Special Forces en speciale Politie eenheden

Ervaring verworven binnen inlichtingendiensten

CRKBO geregistreerd

De opleidingen worden afgestemd op de beroepscontext van de cursisten

Specialistische security opleidingen 

Triangular Group Academy biedt verschillende aanvullende trainingen aan voor beveiligers die zich verder willen ontwikkelen of specialiseren. Wanneer beveiligers onder extreme omstandigheden of hoge druk moeten opereren zijn specifieke vaardigheden essentieel. Triangular Group Academy heeft daarom specialistische trainingsmodules ontwikkeld speciaal voor (high risk) beveiligers. De instructeurs hebben te allen tijde brede praktijkervaring bij bijvoorbeeld Nederlandse Special Forces, inlichtingendiensten of speciale Politie eenheden. De trainingen zijn praktijkgericht en bevatten realistische scenario’s binnen de beroepscontext.  

Onze opleidingen

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk. In één woord geweldig!

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding Gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!