Expect more than just a training

We enable you to be safe secure and in control

Specialists with extensive operational and didactic experience

Contribute to a resilient society

Waarom een TRAVEL SAFETY training?

Werken in een andere cultuur en omgeving betekent omgaan met andere normen, waarden en gedragingen. Hierdoor ontstaan er onvoorspelbare situaties die uiteindelijk kunnen leiden tot conflicten en incidenten. Meer dan 70% van de veiligheidsincidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen, veelal met emotionele en/of materiële schade tot gevolg. Een TRAVEL SAFETY training is daarom van groot belang.

Veilig & voorbereid op reis

Reist u of een van uw medewerkers binnenkort af naar een risicogebied? De HEAT training (Hostile Environment Awareness Training) van Triangular is een optimale voorbereiding op het reizen en werken in gevaarlijke gebieden. Van vertrek tot terugkomst, onze ervaren opleiders zorgen met de juiste begeleiding voor meer zelfvertrouwen en de awareness die nodig is.

Voor wie? 

  • (Inter)nationale & overheidsorganisaties
  • Universiteiten en onderzoeksinstituten
  • NGO's

Triangular HEAT is een beleving

Fase 1: Leren op je eigen manier

Dankzij onze onderscheidende lesmethode en (digitale) tools kunnen deelnemers direct leren van onze opleiders met een unieke achtergrond en expertise. Denk hierbij aan oud medewerkers van inlichtingendiensten, buitenlandse zaken en militair verpleegkundigen of oud Special Forces operators met indrukkenwekende operationele ervaring. Onze training is er voor iedereen. In een veilige leeromgeving bieden onze specialisten jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in het omgaan met complexe en onveilige situaties. Extra ondersteuning nodig? Geen probleem, onze opleiders staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Fase 2: Een veilige leeromgeving, een unieke beleving

De tweede fase van de cursus bestaat voornamelijk uit contactonderwijs. Door middel van simulaties word je ondergedompeld in meeslepende ervaringen die jou de juiste vaardigheden geven om in een uitdagende omgeving veilig te kunnen wonen en werken. Een unieke beleving, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat.

HOE ZIET DE TRIANGULAR HEAT TRAINING ERUIT?

De reisvoorbereiding start met een inventarisatie van de persoonlijke- én organisatie behoeften. Deze gegevens worden geanalyseerd door de experts van het opleidingsteam. Je bent nu klaar voor vertrek. Onze ervaren gidsen nemen je mee langs alle hotspots waar je leert kijken om het gevaar te zien, waarin je primair reageert en waarbij je met regelmaat een spiegel wordt voorgehouden.

Je gaat aan slag met innovatieve onderwijsmiddelen en methodieken, hiermee wordt het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden leuk, interessant en effectief.

De leerstof blijft beter kleven en je vaardigheden komen naar boven wanneer je deze nodig hebt in de praktijk. Je gaat leren om vanuit “risico denken” te handelen. Door tijdens de reis je voortgang vast te leggen in je persoonlijke reisverslag ontwikkel je je eigen routekaart zodat je op koers blijft.

Aan het einde van de reis neem je concrete handvatten en vaardigheden mee in je “rugzak”. 
Met deze vaardigheden ben je instaat om wereldwijd; proactief, adequaat en zelfverzekerd in dreigende situaties, zoveel mogelijk de controle te behouden en de risico’s voor jou en je team te verlagen.

Onze opleidingen:

 

Triangular HEAT – High and Extreme risk area’s

Neem contact op    Meer informatie


 

Triangular HEAT – Medium and high risk area’s

Neem contact op    Meer informatie


 

Triangular HEAT – Low and medium risk area’s

Neem contact op    Meer informatie


 

Triangular HEAT – Refresher

Neem contact op    Meer informatie


 

NA DE TRAINING

Na de HEAT training:
 
  • Ben je in staat risico’s in kaart te brengen en hierop een plan te maken om de negatieve effecten te verminderen of weg te nemen. 
  • Beheers je een uitgebreide toolkit om de controle in dreigende situaties te behouden.
  • Ben je in staat om je gedrag en houding aan te passen binnen de bestaande cultuur van een land.
  • Ben je in staat om te schakelen van emotie naar de ratio en te handelen op de momenten dat de situatie hierom vraagt. 

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Instructeur TacMed

Door scenario's zo echt mogelijk weg te zetten, koppel je theorie aan handelen en dit komt naar boven in de echte situatie.

Tim Müller

Opleidingsmanager TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Instructeur

Onze klanten vertellen

Thanks for the feedback guys, really good! it puts my mind to work.

Deelnemer HEAT

Goed om te leren kijken naar risico's in onveilige gebieden en sitiuaties, dit was voor mij onbekend. 

Deelnemer HEAT course

Door vanuit "realtime" ervaring op te leiden hebben de opleiders van triangulargroup mijn bewustwording vergroot, gave cursus, thnx!

Deelnemer HEAT course