Bijdragen aan de inzetbaarheid en weerbaarheid van militairen

Werken in een hecht team van collega's met dezelfde achtergrond

Ontzorgen van eenheden op logistiek gebied

Goede primaire voorwaarden én een goede sfeer

Vacature logistiek medewerker 

Heb jij een achtergond binnen Defensie als Korporaal Hulpdistributeur of Sergeant Distributie? Zijn er geen geheimen meer voor jou op gebied van materiaal aanvragen, ruilingen, ARVO, SAP en ADR? Jouw taak is het ontzorgen van de eenheid op logistiek gebied.

Wie zijn wij?

Triangular Group is begin 2014 opgericht door twee voormalig officieren van de Nederlandse Special Forces en Inlichtingendiensten. De missie van TGA is talent uit het veiligheidsdomein - na hun carrière bij de Nederlandse overheid - een bijdrage te laten blijven leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen doormiddel van opleiding, training, ondersteuning en kennisdeling. 

Triangular Group Academy levert in dit kader sind 2018 instructiecapaciteit, opleidingen én trainingen aan o.a. de Nederlandse krijgsmacht, Politie, Justitie en verschillende Brandweerkorpsen. 

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve, zelfstandige medewerker zonder 9-5 mentaliteit. Je komt te werken in een zeer uitdagende omgeving, zowel in de vredesbedrijfsvoering als tijdens oefeningen.

Locatie

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat uit de omgeving van Heerle (Noord-Brabant).

De vacature

Ben jij die logistieke duizendpoot die fulltime voor Triangular Group Academy aan de slag wilt?
Stuur je CV op naar es@triangulargroup.com en wie weet zien we jou binnenkort in Heerle voor een verkennend gesprek!

TGA_6.jpg
logistiek1.jfif
logistiek3.jfif

De vacature

  • Logistiek medewerker
  • Fulltime functie
  • Startdatum: Per direct
  • Locatie: Noord-Brabant
  • Goede primaire voorwaarden
  • Werken binnen een hecht team
Soliciteer nu!

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Opleidingsmanager TacMed

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Binnen de opleidingen van TGA kun je impact maken! Alle docenten en instructeurs hebben de ruimte om hun unieke specialistische kennis toe te passen op zowel inhoudelijk als didactisch gebied. Iedereen heeft ervaring in uiteenlopende operationele omstandigheden, we vullen elkaar aan.

Sven de Vries

Learning & Development specialist

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Door digitale middelen in beproefde werkvormen in te zetten bereik je effectiever gewenst resultaat en wordt dit langer vastgehouden.

Mike

learning specialist

Onze klanten vertellen

"Ga zo door! QPO!"

 

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, Korps Mariniers

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"Het beviel erg goed dat de instructeurs zelf veel ervaring hebben. Dit verhoogt de waarde van de verstrekte informatie!"

 

 

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, Schaarsbergen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

"De operationele context die werd geboden was van grote toegevoegde waarde!"

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, KCT

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!