Een bijdrage leveren aan een veilige en weerbare samenleving

Werken in een hecht team met veel oud collega's

Jouw ervaring en expertise toepassen om enthousiaste cursisten op te leiden

Wanneer mogelijk doorgroeien binnen TGA

Vacature Schietinstructeur

Heb jij de keuze gemaakt, of moeten maken om Defensie te verlaten? Maar gaat je hart nog altijd sneller kloppen bij het idee om weer op de schietbaan te mogen staan. Dan is dit is de kans om die verbinding weer terug te krijgen!

Je krijgt de kans om binnen de Defensie organisatie je skills en drills over te dragen op de nieuwe generatie. Dit betekent werken en actief zijn binnen een mooie club met zeer professionele collega’s. Niet alleen de maten op de baan, maar ook de collega’s op kantoor/boerderij  (De Meihoef), en alle anderen die in onze familie van collega’s door het hele land en daarbuiten actief zijn heten jou alvast van harte welkom.

Wie zijn wij?

Triangular Group is begin 2014 opgericht door twee voormalig officieren van de Nederlandse Special Forces en Inlichtingendiensten. De missie van TGA is talent uit het veiligheidsdomein - na hun carrière bij de Nederlandse overheid - een bijdrage te laten blijven leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen doormiddel van opleiding, training, ondersteuning en kennisdeling. 

Triangular Group Academy levert in dit kader sind 2018 instructiecapaciteit, opleidingen én trainingen aan o.a. de Nederlandse krijgsmacht, Politie, Justitie en verschillende Brandweerkorpsen. 

Ben jij net als wij nog altijd gepassioneerd over het militaire vak? Ben jij nog steeds die gedreven vakman die energie haalt uit het inspireren van jonge militairen door het geven van instructie op vuurwapens? Verlang jij terug naar de samenhorigheid, collega’s en dynamiek van het werken bij Defensie?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solliciteer direct!

De vacature

De School Initiële Vorming Onderofficieren (SIVO) van de Koninklijke Militaire School (KMS), verzorgt de deelopleiding “Schietinstructeur Basis”. De Schiet Trainingsschool (STS) van het Opleidings en Trainingscentrum Manoeuvre (OTCMAN ), verzorgt vaktechnische schietopleidingen voor vlakbaan, AT-wapens en schietbaanfunctionarissen (HSI).

TGA is op zoek naar onderofficieren die reservist zijn of bereid zijn om reservist te worden (ROC capaciteit). Deze instructeurs zullen onder de vlag van TGA een instructiestoel bekleden op één van de vuurwapenopleidingen van het STS en het OTCMAN. De standplaats is Harskamp of Ermelo.

Wat wij bieden:

 • Bij TGA bestaat de mogelijkheid om als ZZP of in loondienst aan de slag te gaan.
 • Goede primaire voorwaarden (salaris/uurtarief)
 • Flexibele inzet is zeker bespreekbaar, naast de vaste instructeurs werken we namelijk met een ‘flexpool’
 • Reiskostenvergoeding
 • TGA Bedrijfskleding
 • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor ontwikkeling
 • Een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer
 • Je werkt in een hecht team met collega’s die dezelfde achtergrond hebben als jij
 • We stellen jouw ideeën en inbreng op prijs
 • Wanneer mogelijk een kans om door te groeien binnen TGA
 • Mogelijkheid tot legering

Een impressie van TGA projecten binnen Defensie 

HV7_7032FINAL.jpg
HV7_6926.jpg
HV7_6929.jpg
HV7_7275f.jpg
HV7_7019.jpg
WhatsApp_Image_2022-05-11_at_10.12.49_AM.jpeg
HV7_7120.jpg
HV7_7029.jpg
HV7_7346.jpg
IMG_9489.jpg
WhatsApp_Image_2022-04-25_at_2.03.18_PM_(8).jpeg

 

 

Geïnteresseerd? Solliciteer hier!

Vul onderstaand formulier in of klik hier om ons een email te sturen met je CV en motivatie.  Wil je vrijblijvend eens spreken met een van onze trainers, bel dan gerust eens met Edwin op 06-23375919.

 

De vacature

Vacature - Schietinstructeur

 • Locatie: Ermelo of Harskamp
 • Goede primaire voorwaarden
 • Vacature voor oud onderofficieren die reservist zijn of willen worden
 • Startdatum in overleg

Wij zoeken instructeurs voor

 • De opleiding 'Schietinstructeur basis'
 • Instructiegroep Lichte wapens
 • Instructiegroep Zware wapens
 • Instructiegroep Pantserbestrijding 
Solliciteer direct

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Opleidingsmanager TacMed

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Opleidingsmanager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Binnen de opleidingen van TGA kun je impact maken! Alle docenten en instructeurs hebben de ruimte om hun unieke specialistische kennis toe te passen op zowel inhoudelijk als didactisch gebied. Iedereen heeft ervaring in uiteenlopende operationele omstandigheden, we vullen elkaar aan.

Sven de Vries

Learning & Development specialist

Onze klanten vertellen

"Geen tip, wel een top: de instructeurs zijne een zekere aanwinst in jullie bedrijf! Ze staan goed boven de stof en weten waar ze over praten. Verder hebben ze een ontspannen manier van lesgeven, wat als zeer prettig wordt ervaren. Daarbij komt ook dat ze een fantastische binding met de groep hadden. Ik kan alleen maar zeggen: Blijf zo doorgaan!"

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, Korps Mariniers

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

"Ga zo door! QPO!"

 

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, Korps Mariniers

"De operationele context die werd geboden was van grote toegevoegde waarde!"

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, KCT

"Het beviel erg goed dat de instructeurs zelf veel ervaring hebben. Dit verhoogt de waarde van de verstrekte informatie!"

 

 

Cursist, Opleiding Gewondenhelper, Schaarsbergen

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!