Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse inlichtingendiensten

Docenten met operationele HUMINT expertise

De opleiding wordt afgestemd op de beroepscontext, het niveau en de behoefte van de cursist

TGA is CRKBO geregistreerd

COMMUNICATION & ENGAGEMENT

Verbindend communiceren

Door HUMINT experts

Effectieve communicatie met oog voor detail

Human Intelligence (HUMINT) betekent via menselijke bronnen unieke en waardevolle inlichtingen verkrijgen. Met deze inlichtingen wordt bestaande (open) informatie verrijkt, gevalideerd of kunnen zelfs geheel nieuwe inzichten worden opgedaan. Maar hoe kom je op dat punt dat iemand juist jou, met gevaar voor zichzelf of de omgeving heimelijk informatie verstrekt? Het onttrekken van gedetailleerde informatie gebeurt op basis van vertrouwen. Hierbij moet je zowel de ander kennen als jezelf. Tijdens de ‘HUMINT, Communication & Engagement cursus’ van de Triangular Group Academy leer je je doel te halen door effectief te communiceren.

De cursus bestaat uit een 2 of 3-daagse training op onze opleidingslocatie in Heerle en kan naar behoefte ook incompany worden gegeven.

DE DOCENTEN

Tijdens de unieke HUMINT training van Triangular Group Academy (TGA) word je door ervaren inlichtingenofficieren getraind in effectief communiceren. Zo wordt er aandacht besteed aan de theorie, die direct wordt opgevolgd door (zeer) uitdagende praktijkoefeningen. Elk onderwerp wordt uitgebreid geëvalueerd waarbij aandacht is voor zowel jouw vaktechnische als jouw persoonlijke leerpunten en leerdoelen.

INHOUD OPLEIDING

  • Verbindend communiceren
  • Eigen en andermans gedrag (her)kennen
  • Omgaan met weerstand
  • Beinvloeden
  • Gesprekstechnieken

 

Bij interesse kunt u contact met op ons opnemen en lichten wij graag de mogelijkheden toe of stellen wij een offerte op.

Neem contact op!

C&E | HUMINT

  • Verbindend communiceren
  • Eigen en andermans gedrag (her)kennen
  • Omgaan met weerstand
  • Beinvloeden
  • Gesprekstechnieken
Neem contact op!

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Instructeur TacMed

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Instructeur

Onze klanten vertellen

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op!