Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse Special Forces

Kennis van de cultuur en processen van de overheid

TGA levert instructiecapaciteit (insourcing) in bestaande opleidingen en structuren

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd


Vuurwapeninstructie 

TGA kan ervaren instructeurs leveren om de instructiecapaciteit van bestaande specialistische vuurwapen opleidingen en structuren te verhogen (insourcing). De instructeurs van TGA kunnen opleidingen verzorgen die gericht zijn op deelname aan bijvoorbeeld close protection teams (CPT), vessel protection detachments of arrestatieteams. In de opleiding kunnen onder andere voertuigprocedures, inpandig schieten, tactische inzet van vuurwapens en werken met vuurwapens in kleine ruimtes aan bod komen. De instructeurs van TGA hebben uitgebreide operationele ervaring en daarnaast ruime ervaring met het geven van vuurwapeninstructie. De instructeurs zijn in staat om de opleidingen volledig af te stemmen op de beroepscontext en kunnen zich verplaatsen in het werkdomein van de cursisten. 

DV__2753.jpg
DV__2769.jpg
DV__2781.jpg

Sniperopleiding

Triangular Group Academy kan tevens ervaren sniper instructeurs met operationele ervaring insourcen in bestaande sniper opleidingen. 

Onze expertise

  • Schietvaardigheid op verschillende niveaus, zowel korte als lange wapens
  • Voertuigprocedures
  • Pandprocedures
  • Tactische inzet van vuurwapens

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!