Bijdragen aan de inzetbaarheid en weerbaarheid van o.a. militairen, politie en brandweerlieden

Werken in een hecht team van collega's met dezelfde achtergrond

Jouw ervaring en expertise toepassen om enthousiaste cursisten op te leiden

Goede primaire voorwaarden én een goede sfeer

SOLLICITEREN


Triangular Group is begin 2014 opgericht door twee voormalig officieren van de Nederlandse Special Forces en Inlichtingendienst. Hun doel is talent uit het veiligheidsdomein - na hun carrière bij de Nederlandse overheid - een bijdrage te laten blijven leveren aan de veiligheid en weerbaarheid van anderen doormiddel van advies, ondersteuning en kennisdeling. 24/7 en wereldwijd. 

Heb jij ervaring binnen Defensie, Politie of het inlichtingendomein? Wil jij een bijdrage leveren aan een weerbare samenleving en samen met oud collega's je kennis en ervaring omzetten in mooie opleidingen binnen bijvoorbeeld Defensie, Politie of de priavte sector? Stuur dan een open sollicitatie naar support@triangulargroup.com of solliciteer op één van onze openstaande vacatures. 

Vacatures

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk. In één woord geweldig!

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding Gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!