Kennis en ervaring verworven binnen Defensie

Docent kan zich verplaatsen in de beroepscontext van de cursist

Kennis van de cultuur en processen van de overheid

Instructeurs zijn bekend met het TCCC-protocol

AMV Docenten

De AMV docenten van TGA hebben ervaring met het verzorgen van (AMV) opleidingen en hebben daarnaast operationele praktijkervaring. De docenten hebben als medisch specialist zorg verleend in situaties met een hoog dreigingsniveau en hebben ervaring met het maken van keuzes onder stressvolle omstandigheden. Deze kennis en ervaring stelt de docenten in staat om cursisten daadwerkelijk voor te bereiden op uiteenlopende scenario’s in het tactisch/medisch domein. 

De AMV docenten van TGA kunnen binnen bestaande opleidingsstructuren bijdragen aan de AMV opleiding (insourcing) en zijn in het bezit van de benodigde ervaring én certificeringen (incl. BIG registratie).

DV__2836.jpg
DV__2817.jpg
DV__1954.jpg
DV__2796.jpg

Onze expertise

  • 1e lijns geneeskunde
  • Spoedeisende geneeskunde
  • Trauma en acute zorg
  • Bergredding 
  • Laboratorium techniek
  • PHTLS 
  • Hygiëne preventieve gezondheidszorg (optioneel)

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze klanten vertellen

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!