Unieke expertise door achtergrond binnen Special Forces, inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden

Ervaren corporate risk consultants

Flexibel en betrouwbaar

Integrale en intelligente oplossingen

Begeleiding en advies

Triangular Group Academy biedt begeleiding en advies op het gebied van security, weerbaarheid en veiligheid. TGA biedt onder andere security advies en begeleiding, risk management en business continuity.

Security advies en begeleiding

Onze ervaren veiligheidsconsultants maken aan de hand van dreiging- en risicoanalyses een beveiligingsplan. De security specialisten van TGA begeleiden u wanneer nodig fysiek om uw veiligheid te waarborgen. TGA helpt door middel van intensieve begeleiding en praktische aanbevelingen de veiligheid van u of uw bedrijf te waarborgen. 

Risk management

Triangular Group Academy heeft ervaren Risk Management consultants in dienst die bedrijven helpen bij het nemen van preventieve maatregelen gericht op interne én externe bedreigingen die de bedrijfsdoelstellingen in gevaar kunnen brengen. Zowel de bedreigingen binnen als buiten de invloedssfeer van de organisatie worden in kaart gebracht en bij alle mogelijke risico’s worden protocollen opgesteld en, eventueel, preventieve maatregelen getroffen. De risk management consultants van TGA begeleiden uw organisatie bij een soepele implementatie van deze preventieve maatregelen. Daarnaast kunnen er opleidingen of trainingen voor uw medewerkers worden gefaciliteerd. TGA helpt uw organisatie om écht voorbereid te zijn op alle mogelijke bedreigingen én ondersteunt u direct bij een daadwerkelijke crisis.

Business continuity

Triangular Group Academy helpt bedrijven bij het onderzoeken van de Business Continuity risico’s en het opstellen van een business continuity protocol. Daarnaast begeleiden de TGA consultants de implementatie van de aanbevelingen die voortkomen uit het onderzoek. Bij het opstellen van een Business Continuity plan worden de risico’s binnen de invloedssfeer van uw organisatie in kaart gebracht. Waar mogelijk worden er preventieve maatregelen genomen. TGA kan tevens trainingen voor uw medewerkers faciliteren. TGA helpt u een zo veilig en stabiel mogelijke organisatie te creëren én ondersteunt u direct bij een daadwerkelijke crisis.

Wat betekenen wij voor u?

  • Security advies
  • Fysieke begeleiding
  • Risk management
  • ​Business continuity

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

"In verband met een bedreiging heb ik contact opgenomen met TGA. Ze zagen direct de ernst van de situatie in en binnen enkele uren had ik een afspraak en is er direct actie ondernomen. TGA werkt met zeer profesionele mensen. Ik ben uitermate tevreden met hun diensten. "

Y. (Investeerder)

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!