Unieke expertise door achtergrond binnen Special Forces, inlichtingendiensten en speciale Politie eenheden

Ervaren corporate risk consultants

Flexibel en betrouwbaar

Integrale en intelligente oplossingen

Begeleiding en advies

Triangular Group Academy biedt begeleiding en advies op het gebied van security, weerbaarheid en veiligheid. TGA biedt onder andere security advies en begeleiding, risk management en business continuity.

Security advies en begeleiding

Onze ervaren veiligheidsconsultants maken aan de hand van dreiging- en risicoanalyses een beveiligingsplan. De security specialisten van TGA begeleiden u wanneer nodig fysiek om uw veiligheid te waarborgen. TGA helpt door middel van intensieve begeleiding en praktische aanbevelingen de veiligheid van u of uw bedrijf te waarborgen. 

Risk management

Triangular Group Academy heeft ervaren risk management consultants in dienst die bedrijven helpen bij het nemen van preventieve maatregelen gericht op interne én externe bedreigingen die de bedrijfsdoelstellingen in gevaar kunnen brengen. Zowel de bedreigingen binnen als buiten de invloedssfeer van de organisatie worden in kaart gebracht en bij alle mogelijke risico’s worden protocollen opgesteld en, eventueel, preventieve maatregelen getroffen. De risk management consultants van TGA begeleiden uw organisatie bij een soepele implementatie van deze preventieve maatregelen. Daarnaast kunnen er opleidingen of trainingen voor uw medewerkers worden gefaciliteerd. TGA helpt uw organisatie om écht voorbereid te zijn op alle mogelijke bedreigingen én ondersteunt u direct bij een daadwerkelijke crisis.

Business continuity

Triangular Group Academy helpt bedrijven bij het onderzoeken van de business continuity risico’s en het opstellen van een business continuity protocol. Daarnaast begeleiden de TGA consultants de implementatie van de aanbevelingen die voortkomen uit het onderzoek. Bij het opstellen van een Business Continuity plan worden de risico’s binnen de invloedssfeer van uw organisatie in kaart gebracht. Waar mogelijk worden er preventieve maatregelen genomen. TGA kan tevens trainingen voor uw medewerkers faciliteren. TGA helpt u een zo veilig en stabiel mogelijke organisatie te creëren én ondersteunt u direct bij een daadwerkelijke crisis.

Wat betekenen wij voor u?

  • Security advies
  • Fysieke begeleiding
  • Risk management
  • ​Business continuity

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

Onze klanten vertellen

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Met passie voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!