Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse inlichtingendiensten

Flexibel en betrouwbaar

Integrale en intelligente oplossingen

Ongeëvenaarde snelheid van handelen

Cyber Security

Cyber security is meer dan alleen technologie. Volgens TGA bevat een goede cyberstrategie technische, organisatorische én menselijke aspecten. Door deze aspecten te combineren met actuele inzichten zijn wij in staat een geïntegreerde cyber security strategie te leveren aan het bedrijfsleven en overheden.

Door een hechte samenwerking met onze trusted partners kunnen wij snel reageren en beschikken wij over een zeer breed pakket aan diensten en technologieën.
Wij kunnen uw organisatie efficiënt begeleiden en ondersteunen waar en wanneer nodig.


Diensten:

 • Incident Response
 • Cyber Awareness
 • Forensic Readiness
 • Managed Detection (Honeypot sensors)
 • Cyber Forensics
 • Cyber Security Assessments
 • Penetration Testing
 • Compromise Assessments
 • Red Teaming
 • Consultancy
 • M&A Due Dillegence
 • Strategic Advisory


Onze partners


Eye Control

Biedt oplossingen voor cyber security vraagstukken: strategisch advies, incident response en het volledig managen van je cyberrisico’s.

De oprichters van Eye Control waren als voormalig leiding van het cyberprogramma van de Nederlandse inlichtingen en veiligheidsdiensten verantwoordelijk voor het voorkomen, detecteren en reageren op aanvallen op de Nederlandse overheid en de vitale infrastructuur. Daarmee hebben ze uitgebreide kennis en ervaring met strategische vraagstukken, grootschalige incidenten en praktische no-nonsense oplossingen.


DeepBlue Security & Intelligence

Het team van DeepBlue Security & Intelligence bestaat uit hoogopgeleide en ervaren specialisten en is thuis in alle facetten van het ‘cyber security spectrum’. Ze zijn gespecialiseerd in ‘Intrusion Detection’, ‘Penetration Testing’, en ‘Cyber Forensics’. Mede door de eigen ontwikkeling van systemen en software zijn ze zeer goed in staat om maatwerk te leveren zodat oplossingen naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw huidige IT omgeving.

Binnen de opleidingen van TGA kun je impact maken! Alle docenten en instructeurs hebben de ruimte om hun unieke specialistische kennis toe te passen op zowel inhoudelijk als didactisch gebied. Iedereen heeft ervaring in uiteenlopende operationele omstandigheden, we vullen elkaar aan.

Sven de Vries

Docent AMV Opleiding

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

"This course has been the most relevant to my day-to-day job that I have ever attended. I will use what I have learnt on a daily basis. I would definitely recomment this course to others!"

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"I very much enjoyed the course. The teacher was excellent! A very good instructor."

Cursist, OSINT Scout Course

"This should be a mandatory training for everyone conducting internet-based research."

Cursist, OSINT Master Course

"This course has made me realise how amateur my research methods have been. I wish I had this training 4 years ago! This has been the most practical/applicable training I have received so far."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

''Wow! Top training, really puts your mind to work."

Cursist, OSINT Pathfinder Course

"De instructeurs van TGA zijn professioneel, ervaren en weten hoe ze (medische) kennis moeten overdragen. De TECC-LEO opleiding van TGA heeft bijgedragen aan onze operationele kennis en heeft ons als groep naar een professioneler niveau getild."

Teamleider, Cursist TECC-LEO opleiding

"Resultaat van mijn Counter Surveillance Course is dat de docent mijn onzekerheden heeft weggenomen en alle tips en tools heeft meegegeven om zelfstandig en in teamverband kwalitatief goed werk te leveren."

Particulier onderzoeker (POB), anoniem

"Met hart voor het vak heb ik van Triangular Group Academy de benodigde ervaringen meegekregen voor mijn toekomst als Algemeen Militair Verpleegkundige."

Cursist AMV opleiding, Sergeant 1ste klas, Joey

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!