Unieke expertise door achtergrond binnen Nederlandse Special Forces

TGA is CRKBO en NRTO geregistreerd

Kennis van de cultuur en processen binnen de overheid

TGA levert zowel instructiecapaciteit (insourcing) als complete externe opleidingen


Instructiecapaciteit
Opleiding Plaatsvervangend Groepscommandant (OPG)

Triangular Group Academy biedt ervaren instructeurs ten behoeve van de opleiding tot (plaatsvervangend) groepscommandant op de Koninklijke Militaire School (KMS). Deze opleiding bestaat onder andere uit het aanleren van leiderschapsvaardigheden (t/m niveau II), commandovoering (5WH), basis didactische vaardigheden (o.b.v. EIB) en coaching-/begeleidingsvaardigheden. De opleiding wordt volledig verzorgd conform het Learning Support Package (LSP) in nauwe samenwerking met het bestaande instructiebestand van de KMS.

Onze instructeurs

De instructeurs van TGA hebben een achtergrond binnen Defensie en hebben naast relevante didactische- ook operationele praktijkervaring. De instructeurs hebben geopereerd in situaties met een hoog dreigingsniveau en hebben ervaring met het maken van keuzes onder stressvolle omstandigheden. Deze kennis en ervaring stelt de instructeurs in staat om cursisten daadwerkelijk voor te bereiden op leidinggeven tijdens uiteenlopende scenario’s en onder hoge druk. 

Outsourcing

TGA biedt ook de volledig uitbestede opleiding aan (outsourcing). In dit geval verzorgt TGA de volledige opleiding inclusief locatie. De cursisten, mits geslaagd, worden na afloop van deze opleiding tevens voorzien van het betreffende bevoegdheidscertficaat (BC).

DV__2080.jpg
dgotc_1_(2).jpg
DV__1954.jpg

Onze expertise

  • Leiderschapsvaardigheden
  • Commandovoering (5WH)
  • Didactische vaardigheden (o.b.v. EIB)
  • Coaching-/begeleidingsvaardigheden
  • Operationele ervaring

Binnen de opleidingen van TGA kun je impact maken! Alle docenten en instructeurs hebben de ruimte om hun unieke specialistische kennis toe te passen op zowel inhoudelijk als didactisch gebied. Iedereen heeft ervaring in uiteenlopende operationele omstandigheden, we vullen elkaar aan.

Sven de Vries

Docent AMV Opleiding

Good intelligence is the key to decision making.

Arno Reuser

OSINT Autoriteit, Docent

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uistekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos

Docent | Koninklijke Militaire School

Werken bij TGA betekent voor mij dat ik mijn ervaring en kennis kan delen met o.a. militairen, politie en brandweerlieden die elke dag een risico lopen. Onze trainingen dragen bij aan het uitvoeren van hun uitdagende job.

Dai Carter

Instructeur opleiding gewondenhelper | DGOTC

Onze instructeurs worden intern begeleid op inhoudelijk en didactisch vlak. Hierdoor bezitten ze de kennis en vaardigheden voor opleidingen van het hoogste niveau.

Tim Müller

Operationeel manager

Onze opleidingen moeten cursisten écht voorbereiden op de werkelijkheid. Daarom streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Rob Smets

Productmanager

Onze klanten vertellen

“TGA is onze betrouwbare partner die het DGOTC de instructiecapaciteit levert die het nodig heeft. Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit, de samenwerking en de kwaliteit van de instructeurs.”

 

Kolonel J. Hulst | C-DGOTC

GEÏNTERESSEERD?
NEEM CONTACT OP

Laat hier uw contactgegevens achter.
We nemen spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op!